top of page

Tavis Inn

Tavis Inn LISÄTIETOA

Tavis Inn sijaitsee rauhallisessa vanhassa Savonlinnassa Kalkkiuuninniemellä, Olavinlinnan läheisyydessä. Tilavat ja valoisat huoneet on kunnostettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, rakennuksen ulkopinta on käsin rapattu.

 

Taviksen pihapiiri on autenttinen ja tontilta avautuu järvimaisema kohti Olavinlinnaa. Ympäröivässä puutarhassa on ulkokalusteita sekä auton voi parkkeerata hotellin luo.  Vanhassa piharakennuksessa on kesähuone Studio aitta sekä saunallinen Galleria-huone.

 

Kalkkiuuninniemeä on aikoinaan käytetty Olavinlinnan rakennusmateriaalien hankinta-alueena. Niemeltä haettiin kalkkia ja siellä on sijainnut myös kalkkiuuni. Vuonna 1915 rakennettu talo muistuttaa Peppi Pitkätossun Huvikumpua. Talo on aikoinaan toiminut viiden perheen kotitalona. Nyt talo toimii boutique hotellina.

Vastaanotto

Vastaanotto sijaitsee Lossirannassa, Olavinkatu 8. Sisäänkirjautuminen kesäajan ulkopuolella arkisin klo 14.00 - 17.00. Viikonloppuisin klo 13.00 - 16.00.
Kesällä sisäänkirjautuminen klo 15.00-18.00.
Myöhemmästä saapumisesta sovi aina ennakkoon vastaanoton kanssa. Sisäänkirjautuminen klo 21.00 jälkeen ei ole mahdollista.

 

Uimapaikka

Voit pulahtaa pienestä hiekkarantaisesta poukamasta uimaan kipaisemalla tien yli rantaan. 

Tavis Inn

web_lossiranta-22.jpg
bottom of page