top of page

LOSSIRANTA LODGE TAPAHTUMAT

PUUTARHAJOOGA 2021

Lossirannan suosittu puutarhajooga alkaa ma 7.6.2021 klo10-11 ja jatkuu elokuun loppuun joka maanantai ja keskiviikko. Sopii myös aloittelijoille.

Tervetuloa rentoutumaan!

LOSSIRANTA AREENA PUUTARHAKONSERTIT 2021

Torstaina 8.7 aloitamme kahvikonsertilla ja seuraavalla viikolla kaunista klassista laulua Primadonna et Cavalier. Konserttisarja jatkuu elokuulle asti, lue lisää facebook sivuiltamme. Varaa liput info@lossiranta.net

Tervetuloa nauttimaan ihanasta tunnelmasta!
 

LOSSIRANTA LODGE ON GREEN KEY -SERTIFIOITU HOTELLI

Lossiranta Lodge on ensimmäinen Green Key -hotelli Itä-Suomessa ja Saimaan alueella. Sustainable Travel Finland sertifikaatin saajina olemme ensimmäisinä Suomessa. Kansainvälinen Green Key –ympäristöohjelma edistää kestävää matkailua ja sen tavoitteena on pienentää yöpymisten ympäristökuormitusta sekä säästää luontoa.
Lue lisää Green Key:stä.

 

Lossirannassa vastuu ympäristöstä kuuluu osana päivittäiseen toimintaamme ja pyrimme kehittymään entistä ekologisemmaksi yritykseksi. Haluamme tulevaisuudessakin olla kirkkaan Saimaan rannalla ja nauttia puhtaasta luonnosta ympärillämme. Tämä edellyttää ympäristöystävällisiä valintoja meiltä, työntekijöidemme kouluttamista sekä asiakkaidemme opastamista. Haluamme omalla esimerkillämme kannustaa muitakin toimimaan ekologisesti.

 

Lossiranta käyttää paikallisia tuotteita, luomuruokaa ja palveluita. Kesäaikaan osa aamiaismarjoista sekä omenat tulevat suoraan hotellin omasta luomupuutarhasta. Lisäämme luomutuotteiden määrää koko ajan. Suosimme isoja pakkauskokoja ostoissamme. Kukkien ja nurmikon  kasteluun käytämme järvivettä

 

Ekohanat ja –suihkupäät säästävät vettä etkä törmää pieniin epäekologisiin pakkauksiin kylpyhuoneissa. Siivouksessa käytämme ympäristöystävällisiä aineita sekä höyrypuhdistusta ilman kemiallisia puhdistusaineita. Sään suosiessa kuivatamme hotellin pyykin ulkona. Emme käytä valkaisuaineita. Lossirannan ympäristöystävällisyys lähtee pienistä teoista ja on osa yrityskulttuuriamme. Pyrimme myös jatkuvasti löytämään uusia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja hotellitoimintamme kaikilla osa-alueilla.

 

Talvikahvila_pieni_edited.jpg
stf kuva.jpg
bottom of page