top of page

Lossiranta Lodge - SIJAINTI

LISÄTIETOA Lossiranta Lodgesta

Lossiranta Lodge sijaitsee Savonlinnan vanhimmassa kaupunginosassa Olavinkatu 8:n ja Aino Acktén puistotien kulmauksessa. Käyntiosoitteemme on Olavinkatu 8, 57130 Savonlinna. Sijaitsemme Savonlinnan keskustan tuntumassa, Olavinlinnaa vastapäätä. Hotellilta on kävelymatka torille, satamaan ja keskustan palveluihin.  Tavis sijaitsee 300 metrin päässä Lossirannasta.

Vastaanotto sijaitsee matalan hotellirakennuksen keskellä. 

Autolla

Jos saavutte Mikkelin ja Juvan suunnalta, suosittelemme ajamaan Savonlinnan uuden rinnakkaisväylän kautta.

Kääntykää Savonlinnaan saapuessa 1. liikenneympyrästä kohti Punkaharjua ja Lappeenrantaa. Tie johtaa 2. liikenneympyrään, josta käynti keskustaan.

Tämän jälkeen ajakaa 1. liikennevaloista suoraan ja kääntykää 1. risteyksestä vasemmalle Eerikinkadulle ja uudelleen vasemmalle Akselinkadulle. Saavutte käyntiosoitteeseemme Olavinkatu 8. Avatkaa ylempi kartta kokonaan, niin näette punaisella merkityn reitin.

 

Jos saavutte Lappeenrannan ja Punkaharjun suunnalta, saavutte Kyrönniemen ison sillan jälkeen liikenneympyrään, josta käännytte kohti keskustaa, 3. ulosmenoristeys ympyrästä.

Ajakaa 1. liikennevaloista suoraan ja kääntykää 1. risteyksestä vasemmalle Eerikinkadulle ja uudelleen vasemmalle Akselinkadulle. Saavutte käyntiosoitteeseemme Olavinkatu 8. Avatkaa ylempi kartta kokonaan, niin näette punailsella merkityn reitin.

Näytä suurempi kartta klikkaamalla kuvaa

Savonlinnaan pääsee vaivattomasti junalla, bussilla, lentäen tai veneellä. Lentokentältä on matkaa hotellille 15 km, juna- ja bussiasemat sijaitsevat keskustassa. Myös taksiasemat sijaitsevat juna- ja bussiasemien tuntumassa. Juna- ja bussimatkat kestävät nelisen tuntia Helsingistä, lentomatka 45 minuuttia.

ETÄISYYKSIÄ SAVONLINNASTA:

Helsinki 330 km

Mikkeli 100 km

Lappeenranta 145 km

Joensuu 150 km

Kuopio 170 km

bottom of page